U kunt ons bellen op 0597 55 14 16 contact | sitemap | home Dansk Feriehus Bookingburo is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Zoek Vakantie

Type accommodatie Aankomst aankomst
- -
Waar naartoe Duur verblijf
 
Aantal personen
Huisdieren
Regio
Max. prijs per periode

Zoek naar accommodatie

Vul hier het nummer van uw accommodatie in:
Kampioen Aanbieding
Contact

Skærbæk in Denemarken

Vakantie in Skærbæk in Denemarken

Skærbæk ligt aan de westkust van Jutland, bij de dam die Rømø met Jutland verbindt. In Skærbæk zijn diverse bezienswaardigheden en activiteiten. Mede hierdoor, en door de natuur in de omgeving van Skærbæk, is deze plaats een ideale vakantiebestemming, voor jong en oud.

Ribes Vikingecenter Skærbæk Jutland Denemarken
LEGOLAND Billund Skærbæk Jutland Denemarken

Strand van Skærbæk in Denemarken

16 km. van Skærbæk ligt het eiland Rømø. Hier zijn een paar van de mooiste stranden van heel Denemarken. Rømø staat bekend om zijn lange, brede zandstranden.

 

Het strand is toegankelijk voor auto's. Het strand is geschikt voor allerlei activiteiten zoals beachvolleybal, vliegeren, kitesurfen en windsurfen.

Omgeving van Skærbæk in Denemarken

De omgeving van Skærbæk bestaat uit bossen, meren, beken, heide en landbouwakkers. Skærbæk ligt dicht bij de Waddenzee. Vaak zijn er zeehonden te zien in het westelijke deel. Ten zuiden van Skærbæk ligt Ballum Enge hier zijn veel vogels te zien. En ieder voor- en najaar zijn er miljoenen spreeuwen die voor zonsondergang een show weggeven in de lucht. Zij kunnen de zon helemaal verduisteren.

Hjemsted Oldtidspark Skærbæk Jutland Denemarken

Activiteiten in Skærbæk in Denemarken

Vissen kan in de Brøns Å, een beekje bij Skærbæk. Het beste seizoen om er te vissen is vanaf 1 maart t/m 1 november.

 

Renbæk Fishinglake is een Put & Take-meer van 16.000 m². Vissen mag hier van zonsopgang tot zonsondergang.

 

In het Skærbæk Fritidscentre zijn veel sportactiviteiten mogelijk. Bijvoorbeeld aerobic, basketbal, bowlen, voetbal, tafeltennis, volleybal, zwemmen, etc.

 

Zwemmen kan in het Skærbæk Aqua Dome. Hier hebben ze duikplanken en glijbanen. Ook zijn er o.a. een sauna, een solarium en een sporthal. Buiten, bij de zwemhal, is er de mogelijkheid om te voetballen en te tennissen.

 

In de omgeving van Skærbæk zijn verschillende golfbanen. De golfbaan van Arrild is ongeveer 18 km. van Skærbæk. Het gaat hier om een 9-holes baan die voor iedereen toegankelijk is.

De golfbaan van Ribe, 21 km. van Skærbæk, is aangelegd in een ietwat heuvelachtig landschap. Het gaat hier om een 18-holes baan. De golfbaan ligt in een omgeving met meren, beken en bossen.

 

De omgeving van Skærbæk leent zich uitstekend voor een fiets- of wandeltocht.

 

Bezienswaardigheden in Skærbæk in Denemarken

Hjemsted Oldtidspark

De IJzertijd en de geschiedenis komen tot leven in het Hjemsted Oldtidspark. Activiteiten voor jong en oud zoals boogschieten of vissen met een zelfgemaakte hengel. Hjemsted Oldtidspark heeft een museum en nagebouwde huizen uit de IJzertijd. In het restaurant is het geserveerde eten geïnspireerd door de IJzertijd. 

 

Ribes Vikinger

Dit museum gaat over de Vikingtijd en de Middeleeuwen in Ribe, 21 km. van Skærbæk. In de avonturenhal van het museum is Ribe te zien zoals het eruit zag in het jaar 800. In de maanden juli en augustus is er iedere woensdag een 'ghostwalk' waarbij gebeurtenissen van Ribe worden nagespeeld.

 

Ribe Vikingcenter

Ga terug in de tijd in Ribe Vikingcenter. Een openluchtmuseum waar de Vikingen nog rondlopen. Zie hoe de Vikingen leefden en werkten. Het is echter niet alleen rondkijken. Help de bakker brood maken, maak een pijl en boog of speel een Vikingspel. Het Ribe Vikingecenter is voor jong en oud en slechts 21 km. van Skærbæk.

 

LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund ligt ongeveer 68 km. van Skærbæk en is één van de bekendste attracties van Denemarken. LEGOLAND Billund bestaat uit meer dan 50 miljoen LEGOsteentjes en 50 attracties. LEGOLAND is een complete LEGO wereld voor groot en klein.

  Copyright 2018 DFB | Dansk.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007 SGR=Garantie
Dansk Feriehus Bookingburo, DFB.nl e.a. zijn onderdeel van DFB Reizen BV.