U kunt ons bellen op 0597 55 14 16 contact | sitemap | home Dansk Feriehus Bookingburo is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Zoek Vakantie

Type accommodatie Aankomst aankomst
- -
Waar naartoe Duur verblijf
 
Aantal personen
Huisdieren
Regio
Max. prijs per periode

Zoek naar accommodatie

Vul hier het nummer van uw accommodatie in:
Kampioen Aanbieding

Vakantiehuizen Denemarken

Vakantiehuis JB139 JB139
Blokhus
Noordwest Jutland
8 personen
vanaf: €300 *
* vanaf prijs, per woning, per week

Feriepartner vakantiehuizen in Denemarken

Lokale kennis en ervaring in Denemarken

Feriepartner bestaat uit een groot aantal lokale turistbureau's in Denemarken. Feriepartner heeft vakantiehuizen in heel Denemarken, de medewerkers ter plaatse zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden in het vakantiegebied en de service is uitstekend. De vakantiehuizen van Feriepartner zijn ideaal voor een leuke vakantie in Denemarken. De vakantiehuizen van Feriepartner hebben een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Op vakantie spelen aan het strand in Denemarken
Vakantiehuis in vakantieland Denemarken

Partners Feriepartner Denemarken

Feriepartner Denemarken bestaat uit een groot aantal lokale turistbureau's. Op dfb.nl vindt u het complete aanbod van o.a.:

2-persoonsaanbiedingen 25% korting

Bij veel vakantiehuizen van Feriepartner Denemarken bespaart u tot wel 25% op de huurprijs wanneer u buiten het hoogseizoen met max. 2 personen op vakantie gaat. De korting is niet geldig voor alle vakantiehuizen en de periode waarin de aanbieding geldig is verschilt per vakantiehuis. Wanneer u reserveert voor 2 personen wordt de korting automatisch berekend wanneer deze korting van toepassing is.

Samen naar het strand in Denemarken
  Copyright 2018 DFB | Dansk.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007 SGR=Garantie
Dansk Feriehus Bookingburo, DFB.nl e.a. zijn onderdeel van DFB Reizen BV.