U kunt ons bellen op 0597 55 14 16 contact | sitemap | home Dansk Feriehus Bookingburo is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Zoek Vakantie

Type accommodatie Aankomst aankomst
- -
Waar naartoe Duur verblijf
 
Aantal personen
Huisdieren
Regio
Max. prijs per periode

Zoek naar accommodatie

Vul hier het nummer van uw accommodatie in:
Kampioen Aanbieding

Vakantieparken Denemarken

Danland Lemvig Danland Lemvig
Lemvig
Denemarken
4 - 5 personen
vanaf €184 *
* vanaf prijs, per appartement, per 3 nachten
Contact

Golfbanen en accommodaties in Denemarken

Golfvakantie in Denemarken

Denemarken heeft zoveel golfbanen dat er altijd wel een mooie baan in de buurt van uw vakantiehuis, hotels of appartement te vinden is. Op deze pagina vindt u twee voorbeelden van vakantieparken in Denemarken met een golfbaan naast de deur. 

 

Bent u geinteresseerd in een golfvakantie in Denemarken, neemt u dan contact op met onze reserveringsafdeling. Wij helpen u graag verder met het zoeken naar de perfecte accommodatie in Denemarken

Golfen in Denemarken
Golfen in Denemarken

Golfvakantie in vakantiepark DanParcs Silkeborg in Denemarken

Danparcs Silkeborg in Denemarken is een accommodatie met een golfkeurmerk. In 2008 is er een spectaculaire 18-holes golfbaan geopend. En volwassenen en kinderen zonder GVB kunnen oefenen op de Pay&Play golfbaan. Allemaal op loopafstand van uw vakantiehuis. Het mooie clubhuis heeft een gezellig terras en uitstekende faciliteiten. Vakantiepark DanParcs Silkeborg heeft luxe en standaard vakantiehuizen.

 

Vakantiepark DanParcs Silkeborg is voor een mooie golfvakantie in Denemarken. 

 

 

Golfvakantie in vakantiepark DanParcs Rønbjerg in Denemarken

De Løgstør golfclub is redelijk nieuw. De pay & play baan wordt beschouwd als één van de betere in Denemarken. De baan is toegankelijk voor iedereen. Als u geen golfclubs hebt kunt u die huren op de baan. De baan is ideaal voor gezinnen. Hier kunt u gewoon een dag heerlijk genieten van golf, frisse lucht en de schitterende natuur.

 

Vakantiepark DanParcs Rønbjerg Løgstør ligt naast de golfbaan. 

Golfvakantie in Denemarken
  Copyright 2018 DFB | Dansk.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007 SGR=Garantie
Dansk Feriehus Bookingburo, DFB.nl e.a. zijn onderdeel van DFB Reizen BV.