U kunt ons bellen op 0597 55 14 16 contact | sitemap | home Dansk Feriehus Bookingburo is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Zoek Vakantie

Type accommodatie Aankomst aankomst
- -
Waar naartoe Duur verblijf
 
Aantal personen
Huisdieren
Regio
Max. prijs per periode

Zoek naar accommodatie

Vul hier het nummer van uw accommodatie in:
Kampioen Aanbieding

Vakantiehuizen Denemarken

Vakantiehuis k10062 K10062
Næsby
Lolland, Falster, Møn
0 personen
vanaf: €229 *
* vanaf prijs, per woning, per week
Contact

Visvakantie regio Seeland, Lolland, Falster, Mon en omg. Kopenhagen Denemarken

Seeland in Denemarken

Het westelijk deel van Sjælland (Seeland) biedt veel goede vismogelijkheden. Langs de Storebelt (Grote Belt) en de Isefjord liggen prachtige stekjes voor zeeforel, kabeljauw en platvis. Prima visplaatsen in Denemarken zijn o.a. Sejerø, Røsnæs, Sjællands Odde en Isefjord.

 

Over heel Sjælland liggen meren verspreid met forel. De rivieren, kanalen en meren in Sjælland zitten vol met bijvoorbeeld snoek, baars, paling en karper. Enkele voorbeelden van visrijke stekken zijn Tystrup-Bavelse Sø, Tuel Sø en Tissø. In Sjælland kan men echter ook op vele plaatsen met een kotter de zee op gaan.

 

In Noord- Sjælland kan men in de klassieke kustplaatsen in het seizoen volop op zeeforel, kabeljauw, platvis en geep vissen. Er zijn tal van goede plaatsen om vanuit een bootje te vissen en dagelijks varen er boten uit om in de Øresund of bij Sjællands Odde te vissen. Bekende visplaatsen in Noord-Sjælland liggen bij Farum Sø, Esrum Sø en Gurre Sø.

Vissen in Denemarken Zeeforel
Vissen in Denemarken zonsondergang

Møn, Lolland en Falster in Denemarken

Voor kustvisserij kunt u naar plaatsen gaan zoals Ulslev Stand op Falster of naar kustplaats Hestehoved. Op de meer zanderige delen van het strand zijn er goede mogelijkheden om kabeljauw of geep te vangen. Bij Stevns Klint en Møn zit veel platvis. Er komt daar ook regenforel voor.

 

In de meren is een goed bestand van snoek en baars en tal van andere soorten. Goede plekken zijn bijvoorbeeld bij de meren bij Maribo, in de Guldborgsund, in de Nakskøbing Fjord en de Nakskov Inderfjord.

Forellenmeren zijn er eveneens. Vanaf Korsør en Onsevig varen er bijna dagelijks boten uit met liefhebbers van een paar uurtjes vissen op zee. 

Omgeving Kopenhagen in Denemarken

De Øresund lokt. Dagelijks varen er boten uit voor een zeevistochtje. Maar ook in de omgeving van de Deense hoofdstad Kopenhagen zijn mooie meren en meertjes, die aanlokkelijk zijn voor een paar uurtjes vissen.

 

Aanlokkelijk zijn bijvoorbeeld de Furesø en Bagsværd Sø. Voor kustvisserij liggen langs het Isefjord diverse mooie plekjes. De Køge Bugt biedt eveneens mogelijkheden om bijvoorbeeld op zeeforel te vissen. 

Vissen in Denemarken Kustvissen
  Copyright 2018 DFB | Dansk.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007 SGR=Garantie
Dansk Feriehus Bookingburo, DFB.nl e.a. zijn onderdeel van DFB Reizen BV.