U kunt ons bellen op 0597 55 14 16 contact | sitemap | home Dansk Feriehus Bookingburo is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Zoek Vakantie

Type accommodatie Aankomst aankomst
- -
Waar naartoe Duur verblijf
 
Aantal personen
Huisdieren
Regio
Max. prijs per periode

Zoek naar accommodatie

Vul hier het nummer van uw accommodatie in:
Kampioen Aanbieding

Vakantiehuizen Denemarken

Vakantiehuis b6349 B6349
Skyum Østerstrand
Noordwest Jutland
0 personen
vanaf: €399 *
Vakantiehuis d1082 D1082
Mommark Strand
Zuidoost Jutland
0 personen
vanaf: €329 *
Vakantiehuis d6054 D6054
Helberskov Strand
Noordoost Jutland
0 personen
vanaf: €439 *
* vanaf prijs, per woning, per week
Contact

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw naam een e-mailadres in en blijf zo op de hoogte van de laatste aanbiedingen!
Naam:
E-mail:
 

Regionen in Denemarken voor een visvakantie

Jutland Denemarken

Jutland is het grootste eiland van Denemarken en grenst direct aan Duitsland. Wat vissen betreft is Jutland onder te verdelen in de regio's: Noord Jutland, West Jutland, Oost Jutland, Zuidoost Jutland en Midden Jutland.

 

U kunt in Jutland naar vele soorten vis hengelen. In Noord Jutland vist u naar kabeljauw, geep, platvis en makreel. In West Jutland naar rivierforel, zeeforel en zalm. In Oost Jutland gaat u vissen naar geep, platvis, kabeljauw, snoek, baars en voorn. In Midden Jutland vist u naar verschillende soorten forel, maar ook naar zalm, snoek, baars, snoekbaars en voorn. In Zuidoost Jutland vist u vooral naar forel. Hier zijn ook geep, kabeljauw en platvis te vangen. 

 

Lees meer over Jutland als visgebied in Denemarken.

Vissen in Denemarken
Vissen in Denemarken

Funen en Langeland Denemarken

Heerlijk zeeforel vissen? Dat kan op de eilanden Funen en Langeland.

 

Langeland is een lang eiland. Het is max. 11 km breed en het is ongeveer 60 km lang. Naast vissen kunt u er genieten van de natuur en de mooie zandstranden. Echt een plek voor een vakantie met het hele gezin.

 

Funen staat bekend als de 'tuin van Denemarken' en het 'sprookjeseiland'. Het is het geboorte-eiland van Hans Christian Andersen. Naast dit alles is Funen tevens een ideale plaats om heerlijk te vissen op bijvoorbeeld zeeforel.

 

U zult vele soorten vis tegenkomen als u gaat vissen op een van beide eilanden.  

 

Lees meer over Funen en Langeland als visregio in Denemarken.

 

Sjælland, Lolland, Falster, Møn en omgeving Kopenhagen in Denemarken

Het noorden van Sjælland (ook wel Seeland) is een populair vakantiegebied en heeft heel veel kleine badplaatsen, vissershaventjes en kastelen. Als visser kunt u er o.a. platvis, kabeljauw en geep tegenkomen. 

 

Snoek en baars vangt u onder meer als u naar Lolland of Falster gaat. Lolland en Falster zijn daarnaast bekend om de landelijke rust en de smalle, witte zandstranden, die uitermate geschikt zijn voor een strandvakantie. Verder zijn er op beide eilanden veel musea en attracties te vinden.

 

Het eiland Møn staat vooral bekend om zijn indrukwekkende krijtrotsen en bijzondere natuur. Platvis wordt veel gevangen op Møn. Onlangs is er op Møn een nieuw museum over het ontstaan van de krijtrotsen geopend.

 

Kopenhagen, hoofdstad van Denemarken, heeft de eigenschappen van een grote metropool gecombineerd met veel natuurschoon in de omgeving. Vlak buiten Kopenhagen vindt u bijvoorbeeld Dyrehavn, een bijzonder mooi natuurgebied.

 

Maar buiten al deze attracties en belevingen om, zijn deze regio's vooral leuke plaatsen om eens een hengel uit te werpen.

 

Lees meer over Sjælland, Lolland, Falster, Møn en omg. Kopenhagen als visregio in Denemarken.

 

Vissen in Denemarken

Bornholm Denemarken

"Toen God Scandinavië schiep, had hij van alle goede dingen nog wat over. Deze restanten verzamelde hij en wierp ze in de Oostzee": zo luidt ongeveer de ontstaansgeschiedenis van Bornholm. Het is een waar schateiland en  een paradijs voor het kustvissen en bootvissen. Zilveren zeeforellen, flinke kabeljauwen en zalmen worden er vaak gevangen.

 

Lees meer over Bornholm als visregio in Denemarken.

  Copyright 2018 DFB | Dansk.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007 SGR=Garantie
Dansk Feriehus Bookingburo, DFB.nl e.a. zijn onderdeel van DFB Reizen BV.