U kunt ons bellen op 0597 55 14 16 contact | sitemap | home Dansk Feriehus Bookingburo is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Zoek Vakantie

Type accommodatie Aankomst aankomst
- -
Waar naartoe Duur verblijf
 
Aantal personen
Huisdieren
Regio
Max. prijs per periode

Zoek naar accommodatie

Vul hier het nummer van uw accommodatie in:
Kampioen Aanbieding

Vakantiehuizen Denemarken

Vakantiehuis b6349 B6349
Skyum Østerstrand
Noordwest Jutland
0 personen
vanaf: €399 *
* vanaf prijs, per woning, per week
Contact

Zoetwater-, zoutwater- en Put&Take-vissen in Denemarken

Zoetwatervissen in Denemarken

De beken en rivieren in Denemarken bieden goede vismogelijkheden in de natuur. Alleen daarom al is vissen in Denemarken zo leuk, ongeacht de grootte van de vangst.

De nationale vis van Denemarken is de beekforel. Hij zwemt graag in snelstromend en niet al te diep water. Naast de beekforel, duiken vaak ook de zalm en de forel op. Vooral daar waar de rivieren sterk kronkelen door het landschap van Denemarken.

Andere zoetwatervissen die in Denemarken te vinden zijn: de baars, snoek, karper, regenboogforel, windvoorn, snoekbaars, vlagzalm, zeelt en paling.

Vissen in Denemarken Karper
Vissen in Denemarken Zeeforel

Zoutwatervissen in Denemarken

Denemarken is dé plek voor vissen vanaf de kust of de pier. In heel Denemarken vindt men leuke en interessante visplekken: in diepe fjorden, bochten in de rivier omrand met otters en zeewier, op zandstranden (bijvoorbeeld Westkust van Jutland) en op de vele kades en pieren.

 

Vissoorten die daar veel worden gevangen zijn: zeewolf, zeeduivel, zeeforel, geep, schar, schelvis, leng, pollak, makreel, tarbot, schol, koolvis, haring, bot, zandaal, kabeljauw.

Put & Take-meren in Denemarken

Gezellig met het hele gezin vissen in Denemarken? Dat kan! Denemarken kent vele zogenaamde Put & Take-meren. Dit zijn 'vijvers' die over het hele land verspreid liggen en een goede forelstand hebben. Regenboogforellen van 5 kilo vormen daar beslist geen uitzondering.

 

Naast de regenboogforellen hebben veel van deze meren ook goede bestanden beekforel, zalmforel en zelfs zalm! Liefhebbers van salmoniden komen in elk geval aan hun trekken.

 

Kinderen zijn ook onder de pannen bij de Put & Take-meren in Denemarken. Voor jonge kinderen zijn er vaak aparte Put & Take-meren gereserveerd.

 

De Put & Take-meren in Denemarken, een ideale vervanging voor vissen aan de Deense kust of op zee. Vooral tijdens winderige dagen, als vissen met een boot of kotter onmogelijk is.

Vissen in Denemarken Put & Take meren
  Copyright 2018 DFB | Dansk.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007 SGR=Garantie
Dansk Feriehus Bookingburo, DFB.nl e.a. zijn onderdeel van DFB Reizen BV.