U kunt ons bellen op 0597 55 14 16 contact | sitemap | home Dansk Feriehus Bookingburo is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Zoek Vakantie

Type accommodatie Aankomst aankomst
- -
Waar naartoe Duur verblijf
 
Aantal personen
Huisdieren
Regio
Max. prijs per periode

Zoek naar accommodatie

Vul hier het nummer van uw accommodatie in:
Kampioen Aanbieding

Aanvullende voorwaarden

Voorwaarden > Aanvullende voorwaarden

Aanvullende voorwaarden

Deze aanvullende voorwaarden gelden in aanvulling op de Algemene Voorwaarden van DFB Reizen BV (DFB) voor iedere overeenkomst die online via internet wordt gesloten met DFB Reizen BV. Dansk Feriehus Bookingburo en DFB.nl zijn onderdeel van DFB Reizen BV, hierna te noemen DFB.

 

Tijdens de reserveringsprocedure wordt u gevraagd of u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Door het vinkje te zetten, bevestigt u dat u de van toepassing zijnde voorwaarden hebt gelezen en dat u de algemene voorwaarden als onderdeel van de overeenkomst accepteert. Gaat u niet akkoord met de voorwaarden, dan kunt u via deze site geen reserveringen maken.

 

Voorwaarden bij reservering vakantiehuizen 

Bij reservering van een vakantiehuis zijn de voorwaarden van de leverancier van het vakantiehuis van toepassing. De Algemene Voorwaarden van DFB Reizen BV vormen een aanvulling op deze voorwaarden. U reserveert dus bij de leverancier van het vakantiehuis. DFB treedt op als intermediair/bemiddelaar en niet als verhuurder.

 

Aansprakelijkheid en minimum leeftijd 

Degene die de reis of accommodatie reserveert, is hoofdelijk aansprakelijk voor deze reservering. Alle correspondentie zal worden gevoerd via het adres van deze persoon. Voor het reserveren van een reis of accommodatie via de websites DFB geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.

 

Geen afkoelingsperiode 

Wij willen u erop wijzen dat boekingen die u via de websites van DFB maakt, definitief zijn. De zogenoemde 'afkoelingsperiode' uit de wet 'kopen op afstand' is niet van toepassing op reizen en accommodaties die u via deze website reserveert.

 

Totstandkoming overeenkomst

Een overeenkomst met DFB door reservering via deze website komt online tot stand wanneer u akkoord bent gegaan met de voorwaarden en wanneer u de boekingsgegevens definitief heeft gemaakt en wanneer u op uw scherm een melding krijgt dat de reservering is gemaakt. DFB verstuurt direct na reservering per e-mail een automatische bevestiging op het opgegeven e-mailadres. De elektronische bevestiging wordt geacht u te hebben bereikt wanneer u er kennis van heeft kunnen nemen, dan wel wanneer u redelijkerwijze geacht kan worden er kennis van te hebben kunnen nemen. DFB heeft het recht het aangaan van een overeenkomst met een aanstaande reiziger te weigeren zonder de verplichting daartoe nadere redenen te geven.

 

Let op: reserveringen van vakantieparken en hotels zijn altijd op aanvraag. U ontvangt binnen 3 werkdagen na uw reservering persoonlijk telefonisch of via e-mail bericht van DFB dat uw reservering is geaccepteerd of u ontvangt een alternatief. 
 

Reserveren binnen 1 week voor vertrek
Indien u een accommodatie of een reis binnen vanaf 1 week voor vertrek wilt reserveren, dient u contact op te nemen met de reserveringsafdeling van DFB op telefoonnummer: 0597 55 14 16.

Betalingsvoorwaarden
Na reservering ontvangt u van ons binnen enkele dagen een factuur/bevestiging en een informatiemapje. De 1e betaling dient per omgaande te worden voldaan en de 2e betaling dient uiterlijk 40 dagen voor vertrek bij DFB binnen te zijn. U vindt de vervaldatum voor de 2e betaling op de factuur. Indien uw reservering binnen 40 dagen en tot 21 dagen voor vertrek plaatsvindt, dan dient u het volledige factuurbedrag ineens aan DFB te voldoen. Bij een reservering binnen 21 dagen voor vertrek wordt u verzocht gebruik te maken van één van de volgende betalingswijzen: telefonisch overboeken via uw bank of een spoedbetaling via internetbankieren. Als u langskomt voor de betaling, dan kunt u uiteraard pinnen. DFB accepteert geen creditcards.

 

Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

 

Administratiekosten

DFB brengt slechts € 10,- administratiekosten in rekening per reservering. Bij meerdere reserveringen in een aaneengesloten periode berekent DFB slechts één keer € 10,- administratiekosten. Indien uw reservering binnen 21 dagen voor vertrek plaatsvindt, dan worden € 20,- administratiekosten in rekening gebracht.

 

Wijzigingskosten 

Indien er, op uw verzoek, na reservering een wijziging in de reservering plaatsvindt, berekent DFB € 20,- wijzigingskosten. De wijzigingskosten worden verhoogd met de kosten doorberekend door derden (o.a. de accommodatieverschaffer ter plaatse). Tevens zullen eventuele wijzigingen in de reissom als gevolg van de wijziging worden doorberekend. Let op! Ook bij nabestelling van toegangskaarten voor LEGOLAND brengen wij kosten in rekening. Reserveer de toegangskaarten daarom direct bij reservering van de accommodatie.

 

Annuleringsvoorwaarden vakantieparken, appartementen, hotels en kro's 

In geval van annulering van een van de accommodaties aangeboden op dfb.nl (met uitzondering van de particuliere vakantiehuizen) worden onderstaande kosten, verhoogd met € 12,- administratiekosten, in rekening gebracht:

 

Bij annulering tot 42 dagen vóór de dag van aankomst: 15% van de reissom met een minimum van € 50,-;

Bij annulering vanaf de 42e dag (incl.) tot de 28e dag vóór de dag van aankomst: 30% van de reissom;

Bij annulering vanaf de 28e dag (incl.) tot de 7e dag vóór de dag van aankomst: 60% van de reissom;

Bij annulering vanaf de 7e dag (incl.) tot de dag van aankomst: 75% van de reissom;

Bij annulering op de dag van aankomst of later: de volle reissom.

 

Annuleringsvoorwaarden vliegreizen 

Bij annulering van een vliegarrangement of losse vliegtickets wordt de volledige reissom in rekening gebracht; er vindt geen restitutie plaats.

 

Annuleringsvoorwaarden vakantiehuizen 

In geval van annulering van een (particuliere) vakantiewoning aangeboden via dfb.nl gelden de annuleringsvoorwaarden van de betreffende leverancier, verhoogd met € 12,- administratiekosten.

  Copyright 2018 DFB | Dansk.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007 SGR=Garantie
Dansk Feriehus Bookingburo, DFB.nl e.a. zijn onderdeel van DFB Reizen BV.