U kunt ons bellen op 0597 55 14 16 contact | sitemap | home Dansk Feriehus Bookingburo is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Zoek Vakantie

Type accommodatie Aankomst aankomst
- -
Waar naartoe Duur verblijf
 
Aantal personen
Huisdieren
Regio
Max. prijs per periode

Zoek naar accommodatie

Vul hier het nummer van uw accommodatie in:
Kampioen Aanbieding
Contact

Verzekeringen vakantie

Reisinfo > Verzekeringen

Reis- en annuleringsverzekering

Vakantie is belangrijk. U wilt er onbezorgd van kunnen genieten. Daarom zijn er reisverzekeringen.

 

Een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt gaan of plotseling naar huis moet terugkeren en een reisverzekering voor dekking van schade.

 

Schade logies verblijven verzekering

Het kan zomaar gebeuren dat er door een ongelukje schade ontstaat aan de accommodatie waarin u verblijft.
In de regel vallen dergelijke schades niet onder de Nederlandse aansprakelijkheidsverzekeringen, maar ze kunnen worden meeverzekerd middels de Schade Logiesverblijven -verzekering;

De dekking bedraagt maximaal €2500 en omvat niet alleen schade aan de recreatiewoning, hotelkamer, stacaravan of bungalowtent waarin u verblijft en de inventaris, maar ook aan bijvoorbeeld de speeltoestellen en het zwembad van de camping.

Indien een schade zou ontstaan die deze dekking overstijgt dan kunt u in regel een beroep doen op uw reguliere aansprakelijkheidsverzekering. Verder wordt er uitkering verleend voor: schade aan logiesverblijven, de inventaris en speeltoestellen en privé-zwembad in de tuin van het logiesverblijf, die verzekerde in huur of gebruik zijn gegeven, schade aan een gedurende het verblijf gehuurd kluisje als gevolg van het verloren gaan van de sleutel hiervan, schade aan de voordeur wanneer deze, als gevolg van het verloren gaan van de sleutel van het logiesverblijf, moet worden opengebroken of het inhouden van de vooruitbetaalde borg in geval van schade aan de gehuurde boot.

 

 

Dansk Feriehus Bookingburo raadt u de verzekeringen van de Europeesche Verzekeringen aan.

 

 

Vakantie in Denemarken
Europeesche Verzekeringen

Meer weten?

Meer informatie over annuleringsverzekering of reisverzekering vindt u hier.

Meer informatie over schade logies verblijven verzekering vindt u hier.

U kunt ook contact opnemen met onze medewerkers (0597 55 14 16) of de medewerkers van Assurantiekantoor Kloosterboer (0597 59 15 28).

  Copyright 2018 DFB | Dansk.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007 SGR=Garantie
Dansk Feriehus Bookingburo, DFB.nl e.a. zijn onderdeel van DFB Reizen BV.