U kunt ons bellen op 0597 55 14 16 contact | sitemap | home Dansk Feriehus Bookingburo is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Zoek Vakantie

Type accommodatie Aankomst aankomst
- -
Waar naartoe Duur verblijf
 
Aantal personen
Huisdieren
Regio
Max. prijs per periode

Zoek naar accommodatie

Vul hier het nummer van uw accommodatie in:
Kampioen Aanbieding
Contact

Partners DFB

Onze partners

Onze partners hebben jarenlange ervaring op het gebied van vakanties naar Denemarken. Enkele partners hebben zich gespecialiseerd in de verhuur van vakantiewoningen, niet alleen in Denemarken, maar ook in andere landen in Europa.

 

Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven zoals, Dansommer, DanCenter, Novasol, Sol og Strand, Feriepartner en Feriering. Deze bedrijven hebben jarenlange ervaring in de verhuur van vakantiewoningen. De vakantiewoningen zijn particulier eigendom, onze partners bemiddelen in verhuur voor de eigenaars.

Deense vlag Denemarken
Vakantiepark Denemarken

Vakantieparken en Hotels

De meeste vakantieparken horen bij een keten en zijn oorspronkelijk Deens. De vakantieparken hebben dan ook allemaal een typisch Deense uitstraling.

 

Een groot aantal hotels bieden wij aan in samenwerking met Small Danish Hotels (voorheen: Danske Kroer & Hoteller). Deze Deense organisatie heeft een zeer divers aanbod typisch Deense Kro's en Hotels. Daarnaast hebben wij ook een aantal particuliere hotels in ons assortiment en werken wij met internationale ketens als Choice Hotels en Comwell.

Andere vakantiemogelijkheden

Sinds het bestaan van onze organisatie hebben wij nauwe banden met attractiepark LEGOLAND. Zo kunnen wij onze klanten aantrekkelijke entreeprijzen bieden.

 

Voor de overtochten naar Scandinavië werken wij samen met diverse bekende maatschappijen zoals Stena Line, Color Line, Scandlines en kleinere organisaties als de Fjord Line.

Fietsen Fietsland Denemarken

Visit Denmark

Voorheen het Deens verkeersbureau. Wij werken nauw samen met Visit Denmark in de promotie van vakantieland Denemarken. Visit Denmark ondersteunt ons met promotiemateriaal en acties.

 

Verzekeringen

De reis- en annuleringsverzekeringen brengen wij onder bij Europeesche Verzekeringen. Van oorsprong een specialist op het gebied van reisverzekeringen. Plezier verzekerd.

  Copyright 2018 DFB | Dansk.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007 SGR=Garantie
Dansk Feriehus Bookingburo, DFB.nl e.a. zijn onderdeel van DFB Reizen BV.