U kunt ons bellen op 0597 55 14 16 contact | sitemap | home Dansk Feriehus Bookingburo is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Zoek Vakantie

Type accommodatie Aankomst aankomst
- -
Waar naartoe Duur verblijf
 
Aantal personen
Huisdieren
Regio
Max. prijs per periode

Zoek naar accommodatie

Vul hier het nummer van uw accommodatie in:
Kampioen Aanbieding

Vakantiehuizen Denemarken

Vakantiehuis 17211 17211
Silkeborg
Midden Jutland
8 personen
vanaf: €390 *
Vakantiehuis 33561 33561
Silkeborg
Midden Jutland
6 personen
vanaf: €450 *
* vanaf prijs, per woning, per week
Contact

Golfvakantie in Denemarken

Golfvakantie in Denemarken

Denemarken biedt een groot aantal uitstekende én uitdagende golfbanen. Voor een golfvakantie verblijft u in luxe hotels, vakantiewoningen met veel vrijheid of in een vakantiepark voor een heerlijke gezinsvakantie. Sommige vakantieparken, zoals DanParcs Silkeborg, hebben zelfs een eigen golfbaan. Door het groot aantal golfbanen in Denemarken is er altijd wel een golfbaan in de buurt van uw verblijf.

 

Golfen in Denemarken
Golfbaan in Denemarken

Golfclubs Denemarken

Op veel banen dient u, net als in Nederland, in het bezit te zijn van een GVB om te mogen spelen. Wanneer u niet in het bezit bent van een GVB kunt u op de zogenaamde Pay & Play banen spelen.

 

Lees hier meer over Pay & Play en Golfbanen in Denemarken.

 

 

Golfen in Denemarken

Alle golfbanen in Denemarken hebben een goede standaard en veel ruimte. Denemarken heeft een lang golfseizoen. U kunt er vaak op elk moment van het jaar spelen. Normaal gesproken zijn de greens gedurende de winter geopend van november tot april.

 

Sommige golfclubs hanteren een handicaplimiet. Het is altijd aan te raden om contact op te nemen met de club en hiernaar te vragen. Lees hier meer over golfen in Denemarken.

Toeristen golfen in Denemarken
  Copyright 2018 DFB | Dansk.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007 SGR=Garantie
Dansk Feriehus Bookingburo, DFB.nl e.a. zijn onderdeel van DFB Reizen BV.