U kunt ons bellen op 0597 55 14 16 contact | sitemap | home Dansk Feriehus Bookingburo is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Voorwaarden Beoordeling

Voorwaarden > Voorwaarden Beoordeling
tags:

Om u en onze andere klanten nog beter van dienst te zijn vragen we iedereen die een vakantie heeft geboekt via DFB.nl of Dansk Feriehus Bookingburo (DFB) om een beoordeling te schrijven. Op die manier weten wij beter wat u belangrijk vindt en wat we kunnen verbeteren.

 

Natuurlijk proberen we de beoordelingen zo objectief mogelijk te plaatsen. Naar aanleiding van een beoordeling kan het zijn wij het nodig vinden op de beoordeling reageren. Soms verandert de situatie ter plaatse, dan proberen wij dit natuurlijk aan u te laten weten. Uiteindelijk is het voor ons ook belangrijk dat de beoordeling en de gegeven informatie klopt.

 

Om misbruik van de website en de beoordelingen te voorkomen zijn er enkele voorwaarden aan de beoordelingen:

  1. Beoordelingen worden door klanten ingestuurd aan DFB.nl naar aanleiding van hun verblijf in de betreffende accommodatie.
  2. DFB en DFB.nl zijn niet aansprakelijk voor het foutief plaatsen van een beoordeling of onjuiste informatie in de beoordelingen.
  3. DFB en DFB.nl behouden het recht voor beoordelingen niet of slechts gedeeltelijk te plaatsen.
  4. DFB en DFB.nl behouden zich het recht voor beoordelingen op enig moment na publicatie alsnog te verwijderen.
  5. DFB en DFB.nl behouden zich het recht voor op beoordelingen te reageren, een rectificatie of een aanvulling te plaatsen.
  6. Beoordelingen met aanstootgevende woorden/taal worden niet geplaatst.
  7. Beoordelingen worden NIET als klacht behandeld. Klachten over uw vakantie kunt u schriftelijk uiterlijk binnen één maand na terugkeer in Nederland sturen aan: info@dfb.nl of per post aan: DFB, Postbus 5, 9680 AA, Midwolda.
  8. DFB en DFB.nl zullen op basis van eigen inzicht beoordelingen doorsturen naar partners ter plaatse teneinde hen te informeren over de beoordeling van de accommodatie.
  9. Foutieve beoordelingen kunt u melden via info@dfb.nl.   

 

  Copyright 2018 DFB | Dansk.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007 SGR=Garantie
Dansk Feriehus Bookingburo, DFB.nl e.a. zijn onderdeel van DFB Reizen BV.