U kunt ons bellen op 0597 55 14 16 contact | sitemap | home Dansk Feriehus Bookingburo is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Zoek Vakantie

Type accommodatie Aankomst aankomst
- -
Waar naartoe Duur verblijf
 
Aantal personen
Huisdieren
Regio
Max. prijs per periode

Zoek naar accommodatie

Vul hier het nummer van uw accommodatie in:
Kampioen Aanbieding

Vakantiehuizen Denemarken

Vakantiehuis 32884 32884
Jegum
Zuidwest Jutland
6 personen
vanaf: €300 *
* vanaf prijs, per woning, per week

Vakantieparken Denemarken

Danland Bork Havn Danland Bork Havn
Nørre Bork
Denemarken
6 personen
vanaf €198 *
Danland Rim Rømø Danland Rim Rømø
Rømø
Denemarken
4 - 8 personen
vanaf €212 *
* vanaf prijs, per appartement, per 3 nachten

Hotels Denemarken

Hotel Aalbæk Gl. Kro Hotel Aalbæk Gl. Kro
Aalbæk
Denemarken
vanaf €132 *
Tårs Hotel Tårs Hotel
Tårs
Denemarken
vanaf €90 *
* vanaf prijs, per kamer, per nacht
Contact

Jutland Denemarken

West Jutland in Denemarken

De Deense Westkust is beroemd om de prachtige witte zandstranden. De vele badplaatsen langs de stranden van de Westkust bieden voor elk wat wils. Overal heeft de kust dezelfde eigenschappen: brede zandstranden hoge duinen en uitstekende kwaliteit zwemwater.

 

De meeste badplaatsen langs de kust hebben een klein centrum met een supermarkt. In de duingebieden zijn vaak paden aangelegd om te fietsen en te wandelen.

 

Lees hier meer over West Jutland in Denemarken.

West Jutland Denemarken
Midden Jutland Denemarken

Midden Jutland in Denemarken

Het binnenland van Jutland (Midden Jutland) is vlak in het zuiden en heuvelachtig in het noorden (Merenhoogland).

Het vlakke zuiden heeft veel naaldbossen, vlakke akkers en kleine dorpjes.

 

Het Merenhoogland in de omgeving van Silkeborg en Skanderborg heeft zich gevormd rondom de rivier de Gudenå. Tussen de heuvels zijn vanuit de rivier vele meren ontstaan. Deze bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten. In Midden Jutland vindt u ook attractiepark LEGOLAND Billund en de Givskud Zoo.

 

Lees hier meer over Midden Jutland in Denemarken.

Oost Jutland in Denemarken

Glooiende velden afgewisseld met uitgestrekte bossen, dat zijn enkele kenmerken van Oost Jutland. Dit gebied heeft veilige en kindvriendelijke stranden. Het water is meestal rustig, de duinen zijn heel laag en op de meeste plaatsen wordt het langzaam ondiep. De stranden aan de Oostkust zijn soms zandstranden en soms kiezelstranden, voor de kinderen zijn waterschoentjes erg prettig.

Oost Jutland heeft veel attracties. De 2de stad van Denemarken, Århus, geeft met openluchtmuseum Den Gamle By een goed beeld van het oude Denemarken.

 

Lees hier meer over Oost Jutland in Denemarken.

Oost Jutland Denemarken


 


Zuidwest Jutland in Denemarken

Onstuimige Noordzee, waddengebied en kwelders- zo is Zuidwest Jutland het beste te omschrijven. Het schiereiland Rømø en het eiland Fanø behoren tot de Deense Waddeneilanden. Beide eilanden hebben prachtige brede zandstranden. Rømø bestaat voor 90% uit onaangetast natuurgebied en door het langste en breedste zandstrand van Europa is het drukbezocht. Fanø is alleen bereikbaar per veerboot en is een oase van rust met prachtige natuur.

 

Lees hier meer over Zuidwest Jutland in Denemarken.


Noordwest Jutland in Denemarken

Noordwest Jutland wordt gekenmerkt door prachtige zandstranden, veel rust en de mooie natuur rondom het Limfjord. Het is een ideale regio voor watersportliefhebbers. Het Limfjord leent zich uitstekend om te surfen en te zeilen.

 

Langs de Noordzeekust vindt u brede zandstranden en hoge duinen. Verder naar het noorden liggen de populaire badplaatsen Blokhus en Løkken waar het strand zo breed is dat u er met de auto op mag rijden.

 

Lees hier meer over Noordwest Jutland in Denemarken.


Zuidoost Jutland in Denemarken

Zuidoost Jutland wordt gekenmerkt door vele handelssteden als Kolding, Åbenrå en Vejle. De fjordenkust wordt afgewisseld door smalle kindvriendelijke stranden. Zuidoost Jutland is zeer geschikt als uitgangspunt voor het maken van uitstapjes. In Zuidoost Jutland is voldoende te beleven, maar u kunt ook uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Funen.

 

Lees hier meer over Zuidoost Jutland in Denemarken.


Noordoost Jutland in Denemarken

Noordoost Jutland is een rustige regio met veel mogelijkheden. De natuur is zeer divers; bossen, heidevelden, kalkgroeven, stranden en meren. Noordoost Jutland heeft veel knusse dorpjes en historische kastelen en landhuizen.

 

In het zuiden van Noordoost Jutland vindt u nationaal park Rold Skov. Rold Skov, het grootste bos van Denemarken, heeft prachtige meren met zeer helder water en veel bijzondere planten en diersoorten.

 

Lees hier meer over Noordoost Jutland in Denemarken.


  Copyright 2018 DFB | Dansk.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007 SGR=Garantie
Dansk Feriehus Bookingburo, DFB.nl e.a. zijn onderdeel van DFB Reizen BV.