U kunt ons bellen op 0597 55 14 16 contact | sitemap | home Dansk Feriehus Bookingburo is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Zoek Vakantie

Type accommodatie Aankomst aankomst
- -
Waar naartoe Duur verblijf
 
Aantal personen
Huisdieren
Regio
Max. prijs per periode

Zoek naar accommodatie

Vul hier het nummer van uw accommodatie in:
Kampioen Aanbieding

Vakantiehuizen Denemarken

Vakantiehuis 24976 24976
Kirke Helsinge Strand
Zuid Sjælland
9 personen
vanaf: €565 *
Vakantiehuis 31564 31564
Dageløkke
Funen, Langeland
6 personen
vanaf: €200 *
* vanaf prijs, per woning, per week

Hotels Denemarken

Contact

Funen, Langeland, Kopenhagen en Seeland in Denemarken

Funen en Langeland in Denemarken

Funen staat bekend als 'de tuin van Denemarken' en 'het sprookjeseiland'. Het eiland is bereikbaar via de brug over de Lille Bælt, heeft een gevarieerde natuur en is heuvelachtig. Funen is het geboorte-eiland van de sprookjesschrijven H.C. Andersen en heeft kleine dorpjes met bontgekleurde vakwerkhuisjes. Funen heeft veel oude kastelen, zoals Egeskov Slot.

 

Het eiland Langeland is met een brug verbonden met Funen. Vooral het zuidelijk deel van Langeland is zeer geliefd bij zeevissers. Vanuit de plaats Rudkøbing kunt u overvaren naar het idyllische eiland Ærø.

 

Lees hier meer over Funen en Langeland in Denemarken.

Funen Denemarken
Kopenhagen Denemarken Kleine Zeemeermin

Kopenhagen in Denemarken

De gemoedelijke hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen, is een havenstad vol charme en cultuur. Geniet van het unieke Tivoli, het uitgaansleven rond Nyhavn, Danish Design, ballet en smørrebrød. Kopenhagen is bij uitstek een winkelstad, o.a. dankzij de langste autovrije winkelstraat van Europa, de Strøget.

 

Kopenhagen leent zich uitstekend voor een meerdaagse stedentrip. Het openbaar vervoer in de omgeving is uitstekend. Ook als u buiten de stad verblijft is het centrum van Kopenhagen snel en gemakkelijk bereikbaar.

 

Lees hier meer over Kopenhagen in Denemarken.

Sjællland in Denemarken

Noord Sjælland is een populair vakantiegebied. De meeste accommodaties liggen op korte afstand van Kopenhagen. Noord Sjælland heeft één van de mooiste en bijzondere landschappen van Denemarken. Zoals Odsherred en het Isefjord, met veel kleine fjorden, gezellige haventjes en eilandjes.

 

Zuid Sjælland wordt gekenmerkt door veel groen, talrijke goede stranden en interessante stadjes. Sjælland is het eiland waar Kopenhagen op ligt. Een bezoek aan de Deense hoofdstad is goed mogelijk.

 

Geschikt voor een rustige vakantie met diverse bezienswaardigheden en attracties.

 

Lees hier meer over Sjælland in Denemarken.

Seeland Denemarken
  Copyright 2015 DFB | Dansk.nl | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007 SGR=Garantie
Dansk Feriehus Bookingburo, DFB.nl e.a. zijn onderdeel van DFB Reizen BV.